Bruno Bonte

De ochtenden worden frisser

Bruno Bonte, Sales Rekruteringscommunicatie

22/09/2021

Nog enkele dagen en we krijgen een nieuw seizoen voorgeschoteld: de herfst.
De dagen worden korter en frisser. De kleuren veranderen, zowel van de bladeren als van de kleren die we dragen. De geur van de natuur past zich eveneens aan de seizoenswisseling aan.
Maar wat blijft er van de zomer 2021?
Toen de vaccinatiecampagne van start ging, geloofde ik, zoals velen onder ons, in de 3e ‘Summer of Love’. Het zou het net niet worden. Toch is de zomer 2021 een boeiende editie geweest. Het EK met de vroegtijdige uitschakeling van de Rode Duivels tegen de latere winnaar Italië, het filmfestival van Cannes dat begin juli doorging in de plaats van begin mei, een geweldige Tour de France met ritoverwinningen voor onder meer Wout Van Aert, prachtige Olympische Spelen, het wel of niet doorgaan van Pukkelpop en Tomorrowland, wat na veel discussies leidde tot het annuleren van beide events, veel regen in ons Belgenlandje met gigantische overstromingen in de Maasregio, branden en extreme temperaturen elders in de wereld, de kleurcodes die in Europa wekelijks veranderden, wat ons tot heel veel creativiteit dwong om op vakantie te gaan, enkele festivals die dan toch doorgingen zoals Jazz Middelheim, Alcatraz, Paradise City, voetbal met opnieuw supporters, terug normaler naar school en naar het werk, mondmaskers die afvielen, en om te eindigen de terugkeer van het barbaarse Talibanregime in Afghanistan.
Het was een vreemde zomer. Begin september kregen we eventjes de hoop op een ‘indian summer’, maar het bleek snel vals alarm.
Maar de zomer 2021 heeft er vooral voor gezorgd dat we weer meer kunnen leven, uitgaan, trouwen, feestvieren, naar optredens gaan, voorzichtig fysiek contact hebben met elkaar en dat we corona snel vergeten.

terug naar overzicht
Lees de vorige blogs van Bruno Bonte