Het landschap vervaagt stilletjes aan naar prachtige herfsttinten.

Emily Beckx, Campagne Manager

05/10/2021

Het landschap vervaagt stilletjes aan naar prachtige herfsttinten. De dikke truien maken terug hun intrede in de dagelijkse garderobe. Wij wennen terug aan een leven zonder mondmasker. Oktober is een maand van veranderingen.

Toen ik hoorde dat de mondmaskerplicht wegviel was mijn eerste reactie: “Yes, eindelijk een stapje dichter naar het normale leven!” Daarna kwam ook de realisatie dat ik mijn gezichtsexpressie opnieuw moet intomen, mijn best moet doen om er terug toonbaar uit te zien en nu helemaal geen reden meer heb om mijn bril niet te dragen. Maar over het algemeen heb ik een bevrijdend gevoel, alsof ik al die maanden opgesloten heb gezeten en Emily nu eindelijk terug naar buiten mag komen.

Het gevoel van “ik ben iets vergeten” blijft wel hangen. Meer dan een jaar hebben we verplicht dit accessoire meegedragen en standaard in elke jaszak en handtas verwerkt voor het geval dat we er eentje zouden vergeten. Voor mij mogen deze begraven worden in het verleden zodat we kunnen vooruitkijken naar een normaal leven.

Bij het wandelen door de gangen van Roularta ervaar ik een gelukkig gevoel, bij mezelf en collega’s. Het oprecht glimlachen naar elkaar in het passeren, een kort babbeltje aan de koffieautomaat zonder veel zorgen te hoeven maken over de afstand maar vooral terug aanwezig zijn op kantoor. Het groepsgevoel komt weer terug, we zijn opnieuw one team, one family.

Tot in de wandelgangen,
Emily.

terug naar overzicht
Lees de vorige blogs van Emily Beckx
No items found