Mijn laatste blogpost dateert ondertussen al van een tijdje geleden. De tijd vliegt gewoon zo ongelooflijk snel. Zo snel dat ik bijna vergeet iedereen een gelukkig 2021 te wensen! Dat we elkaar snel terug mogen vastnemen, gezamenlijke uitstapjes plannen en mogen genieten van een goed concert of festival. Klinkt goed, niet?

Deze keer zullen we het niet opnieuw over Corona hebben. Nee, want daar hebben we onze buik al van vol. Ik toch in ieder geval. Deze keer wil ik het hebben over de reden waarom ik mijn blog eventjes heb uitgesteld: ik zat met mijn hoofd in de boeken. Begin september reikte Roularta mij een nieuwe uitdaging aan die ik enthousiast en met beide handen greep. Ik muteerde van HR Support Werving en Selectie naar de functie als Payroll Officer. Loonadministratie en sociale wetgeving… onderwerpen waar ik door mijn studies een beginnende kennis van had. Die kennis was helaas lang niet voldoende om alleen “mijn plan te trekken”. Extra opleidingen en ’s avonds vrijwillig de boeken induiken was tijdrovend maar ook noodzakelijk. Ondertussen zijn we een goede 5 maand verder en leer ik dankzij de fantastische hulp van mijn leidinggevende en dichte collega’s nog elke dag bij! Ik ben hen en Roularta dan ook dankbaar voor hun vertrouwen, geduld en uiteraard ook de kans.

Binnen Roularta ben ik lang niet de enige die intern verder evolueert. Zoals onze HR Talentcoördinator Kathy Corneillie in een eerdere blog (Evolueren in je job bij Roularta? Dat kan!) schreef, gaat zij bijna dagelijks in dialoog met collega’s om hun competenties in kaart te brengen en zo ook hun toekomst mee te helpen boetseren. Geweldig, toch?