Vandaag, ongeveer een jaar geleden: december 2018. Het einde van de boeiendste en – naar mijn mening – meest leerrijke stage kwam in zicht. Twaalf weken lang had ik bij HR op de Werving- en Selectieafdeling het beste van mezelf gegeven. Daar stond ik dan. Mijn diploma Office Management, Human Resources Management, binnen handbereik. Al dromend over wat de toekomst zou brengen, kreeg ik plots het nieuws dat elke enthousiaste stagiaire misschien wil horen: “Er komt een vacature vrij en we willen je graag in het team!”. Ik sprong, gelukkig figuurlijk, een gat in de lucht. Mij hoorde je in ieder geval niet twijfelen.

 

Vandaag, ongeveer een jaar geleden: januari 2019. Ik begon opgewonden en misschien ook een tikkeltje angstig aan een nieuwe job, een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Als pasafgestudeerde kreeg ik fantastische kansen om bestaande competenties en vaardigheden uit te bouwen, nieuwe te ontwikkelen en er ondertussen met veel goesting voor te gaan. In die tijd leerde ik Roularta in al haar vormen kennen. Daarmee bedoel ik niet enkel waar Roularta voor staat, maar ook wie voor Roularta staat: de familie, de collega’s, als één team recht op hun doel af.

 

Vandaag: januari 2020. We zijn ondertussen een jaar verder. Een jaar dat voorbij lijkt te zijn gevolgen. Time flies when you’re having fun zeggen ze zeker? Dat lijkt hier wel toepasselijk. Als ik bedenk wat ik bij Roularta in een jaar mocht meemaken, ben ik benieuwd naar alle verhalen van de collega’s die dit jaar 10, 20 of 30 jaar in dienst zijn en kijk ik reikhalzend uit naar het moment dat ook ik die kaarsjes mag uitblazen. Op naar nog een jaar!