Stage Knack Weekend

Evere

Ben je gebeten door lifestyle? Ben je ervan overtuigd dat ook thema’s als mode, architectuur, design en reizen een journalistieke aanpak vergen? Heb je een creatieve pen en doe je niets liever dan boeiende invalshoeken bedenken?

SOLLICITEER NU

Dan ben je bij Knack Weekend aan het juiste adres. Als ’s lands grootste wekelijkse lifestylemagazine en een van de meest bekende titels van de Roularta Media Group dompelen we vanaf je eerste dag onder in onze wereld. Bij ons duik je van het ene onderwerp in het andere en ga je aan de slag met onze verschillende formats en rubrieken. Als volwaardig redactielid betrekken we je ook bij de invulling bij het magazine en rekenen we op je om ons te bestoken met je eigen ideeën en voorstellen.

JE UITDAGING

Je wordt op onze redactie in Evere begeleid door gedreven en ervaren journalisten die een hekel hebben aan routine en voorgekauwde formules. We willen elke week het best mogelijke blad maken en doen dat als één team. Van jou verwachten we dat je vol goesting zit, niet bang bent om nieuwe onderwerpen aan te pakken, en een zelfstandige, leergierige persoonlijkheid.

JE TROEVEN

  • Je volgt de opleiding journalistiek/taal-en letterkunde.
  • Je hebt een creatieve pen en je doet niets liever dan boeiende invalshoeken bedenken.
  • Je hebt een sterke interesse in lifestyle, mode, design, reizen, etc.

JE KAN REKENEN OP…

  • Een leerrijke ervaring binnen een internationaal, beursgenoteerd multimediabedrijf.
  • Een familiale omgeving met ruimte voor feedback en uitdaging.
  • Ruimte voor creativiteit en innovatie.
SOLLICITEER NU