Le travail d’étudiant chez Roularta

Travailler comme étudiant chez Roularta est une expérience unique à la fois agréable et riche. Vous vous retrouvez dans une grande entreprise média et jour après jour, vous pouvez constater que chez Roularta, on ne s’ennuie jamais. En plus, un travail de vacances chez Roularta est du plus bel effet sur un CV. Et si le contact passe bien, on ne sait jamais ce que réserve l’avenir.

VOUS SOUHAITEZ TRAVAILLER EN TANT QU’ÉTUDIANT CHEZ ROULARTA ? POSTULEZ DE SUITE !
« 

Rencontrez le groupe 2019

Kimia Anousheh

Ik kreeg de kans om gedurende de maand juli aan de slag te gaan als jobstudent bij Roularta. Dit betekende dat ik net als mijn toffe collega’s mijn steentje kon bijdragen aan dit groot mediabedrijf en bijgevolg een centje kon bijverdienen.
Ik kwam terecht in een aangename en rustige werkomgeving waarin ik leerde over data input. Het proces was als volgt: een goede eerste begeleiding, vervolgens zelfstandigheid met als resultaat een mooie verloning.

Lucas Vandenbussche

Als jobstudent word je ondergedompeld in de bedrijfswereld. Na een korte vorming leer je zelfstandig werken, maar door de medestudenten en werknemers voel je je toch verbonden.
Het is een aangename en  en leerrijke werkomgeving, waardoor je ook gedreven wordt om te werken. De data input zelf leert je hoe vennootschappen werken op een eenvoudige manier. Persoonlijk heb ik hier een positieve ervaring gehad en het levert je ook nog een aardig centje op.

Marthe Cuvelier

Ik heb Roularta leren kennen omdat mijn vader hier nog heeft gewerkt. Als taal en letterkunde student is het voor mij ook zeer handig om wat ervaring op te doen bij een bedrijf zoals Roularta. Naast het feit dat deze organisatie een belangrijke en interessante missie heeft, is alles er ook zeer goed georganiseerd en is er een heel leuke sfeer met vriendelijke en behulpzame collega’s. Mijn vakantiejob bij Roularta was dus zeker een aangename en leerrijke ervaring!

Qetsia Piens

Het was een boeiende ervaring om als jobstudent bij Roularta aan de slag te gaan. In de afdeling data input werken we met 7 jobstudenten samen rond een gemeenschappelijke opdracht. De werksfeer was er aangenaam en de omringende medewerkers hadden onze komst goed voorbereid. We werden goed ontvangen en kregen de nodige begeleiding bij het aanleren van onze taken. Bovendien staat een vakantiejob binnen dit mediabedrijf niet mis op je cv.

Aline Allegaert

Ik vind het aangenaam om bij Roularta te werken omdat het een toonaangevend bedrijf is in Belgie. Een job bij Roularta staat dan ook mooi op je cv.
De andere jobstudenten zorgen ook voor een plezierige werksfeer.
Data input klinkt misschien wat eentonig maar je kan er best ook wel dingen van bijleren.