Account Manager Trends Top Limburg

Sta je klaar in de startblokken om de Trends Top Website, digitale newsletters On Top, Top Meetings, Top 5000 én de print sectorspecials commercieel verder uit te bouwen? Word Account Manager en druk samen met Trends Business Information jouw stempel.

Communication Expert Roularta Advertising

Jij en communicatie: een match made in heaven! Weet jij als geen ander de aandacht te trekken en content over te brengen in de juiste look & feel? Ga dan aan de slag als Communication & PR Expert bij onze advertentieregie.

Account Manager Events

Ben je als marketing sales expert geboeid door het ontwerpen van commerciële activiteiten en bouw je zo mee aan de sterkste mediamerken in België? Combineer jij creativiteit met organisatietalent? Word onze nieuwe Account Manager Events en stap mee in ons...

Business Intelligence Expert

Ben jij de Business Intelligence expert die onze marketing- en redactionele organisatie gaat helpen bij het nemen van operationele en strategische beslissingen? Top! Als expert ben jij de drijvende kracht achter het verzamelen, analyseren en visualiseren van data. Je...

Internal Sales Advisor

Ben jij een communicatieve duizendpoot die in no-time mensen kan overtuigen? Word Internal Sales Advisor en neem dagelijks mensen mee in jouw Roulartaverhaal.