Webdesigner

Ben jij een ervaren webdesigner die klaar is om zijn of haar stempel te drukken op het online medialandschap? Come join us!

Digital Marketeer

Ben jij een echte expert op vlak van online marketing in diverse digitale kanalen ? Wil jij de digitale marketingmix mee bepalen van onze merken? Word Digital Marketeer bij ons en maak het verschil voor o.a. Libelle, Knack/Le Vif, Trends, Trends-Tendances, Flair, De...

Event Manager

Ben je als event manager gepassioneerd in de creatie en organisatie van mooie momenten? Creativiteit en organisatie typeren jou? Ben je een krak in het uitwerken van B2B en B2C evenementen? Word onze nieuwe event manager!

Journalist Artsenkrant

Duik de gezondheidsjournalistiek in als Journalist bij Artsenkrant. Als journalist speel je een centrale rol in het verzamelen, verwerken en presenteren van informatie over de medische sector. Zin om onze lezers mee te nemen in jouw verhalen? Solliciteer nu!

Directeur Général WE MEDIA

Avec la fédération WE MEDIA, nous représentons les éditeurs belges de magazines, de presse spécialisée et de journaux. Notre mission consiste à renforcer le rôle sociétal des marques médiatiques. Nous offrons à nos membres une gamme étendue de services de soutien:...