Coördinator Knack Focus

Cultuur met grote C is je passie maar in die met kleinere c vind je ook je gading? Bij The Bear en Alkibiades weet je dat het niet gaat over zoölogische specimen terwijl de 8 bergen niet op je klim- maar wel op je leeslijst staan? Bouw dan mee aan een echte...

Hoofdredacteur Trends

Ben je vernieuwend? Houd je van het uitdagende medialandschap? Is bij jou relevante info over economie, het bedrijfsleven en personal finance top of mind? Ga aan de slag als Hoofdredacteur bij Trends en bepaal mee de strategische positionering van het topmerk!

Journaliste / enquêteur Le Vif

Êtes-vous passionné(e) par la révélation d’enquêtes journalistiques exclusives ? Possédez-vous une plume affûtée et une compréhension approfondie des questions juridiques ? Alors cette offre d’emploi est faite pour vous !

Research Manager

Neem je cijfers graag onder de loep? Krijg je energie van het analyseren en interpreteren van researchwerk? Word onze nieuwe Research Manager en ondersteun onze Nationale Regie met commerciële argumentatie.

Project Manager Site Management

Kan jij als geen ander een verhuis in goede banen leiden? Kan je overweg met plattegronden, planningen en stockopvolging? Jij bent de Project Manager Site Management die we zoeken!