Webdesigner

“Is gebruikerservaring jouw stopwoord en keep it simple jouw motto? Lees dan zeker even verder.” Voor de verdere uitbouw van de online en nieuwe media activiteiten van de magazines van Roularta zijn we op zoek naar een creatief webdesign talent!

Sales & Projectmanager Events & Education

Roularta Healthcare houdt met hun titels huisartsen, specialisten, apothekers en leidinggevenden uit de zorg op de hoogte van het laatste nieuws in hun vakgebied. Roularta Healthcare in Evere is op zoek naar een salesdriven projectmanager.

Onthaalmedewerker

Ben jij die organisator met administratieve skills die graag de touwtjes in handen neemt? Word jij vrolijk van menselijk contact ? Hecht je veel belang aan het warm onthalen van gasten? Dan ben jij binnenkort het gezicht aan het onthaal bij Roularta Media Group in...

Account manager Canal Z

Vous avez l’esprit d’entreprise dans le sang? C’est magnifique ! Vous pourriez faire partie de notre équipe ! Canal Z est la clé d’une communication vidéo efficace. En tant que chaîne de télévision, Kanaal Z – Canal Z constitue le point de départ d’une communication...

Internal Sales Kanaal Z

Wil je meewerken aan de werving van Tv-programma’s, Webinars en digitale events voor Kanaal Z en Canal Z? Wij hebben een mooie opportuniteit voor je klaar. Word onze nieuwe internal sales binnen de regie van Kanaal Z/Canal Z.