Account Manager STERCK. West-Vlaanderen

Ben je een geboren verkoper die er in elk contact voor gaat om de juiste match tussen product en klant te maken? Het team STERCK in West-Vlaanderen is op zoek naar een enthousiaste en doortastende Account Manager!

Online Campagne Manager

Kan jij met online campagnes geschiedenis schrijven en de business van jouw klanten versterken? Bring it on! đź’Ş Wij hebben de Roularta-challenge voor je klaar. Zin om bij te leren en je om te scholen? We vangen je graag op!

Account Manager

Krijg jij energie van nieuwe klantencontacten? Vlieg je er voor de volle 100% in als je de kans krijgt om merken commercieel uit te bouwen? Word Account Manager voor regio Kortrijk-Menen en zet onze merken op de West-Vlaamse kaart.

Account Manager

Krijg jij energie van nieuwe klantencontacten? Vlieg je er voor de volle 100% in als je de kans krijgt om merken commercieel uit te bouwen? Word Account Manager voor regio Midden West-Vlaanderen en zet onze merken op de West-Vlaamse kaart.

Account manager Leadgen

Vous aimeriez assurer la vente d’espace publicitaire pour nos titres tant au niveau national qu’à l’international ? L’objectif étant de trouver des partenaires commerciaux pour des campagnes de contenu.