Coördinator Knack Focus

Cultuur met grote C is je passie maar in die met kleinere c vind je ook je gading? Bij The Bear en Alkibiades weet je dat het niet gaat over zoölogische specimen terwijl de 8 bergen niet op je klim- maar wel op je leeslijst staan? Bouw dan mee aan een echte...

HR Recruiter

Klaar om te schitteren als HR Recruitment rockstar? Trek talent aan, werk nauw samen met verschillende business units en vul in no time vacatures in. Let’s rock that recruitment!

Bedrijfsjurist

Ben jij een krak in juridische dossiers en draag je nauwkeurigheid hoog in het vaandel? Je bent dé Bedrijfsjurist die we zoeken.

Hoofdredacteur Trends

Ben je vernieuwend? Houd je van het uitdagende medialandschap? Is bij jou relevante info over economie, het bedrijfsleven en personal finance top of mind? Ga aan de slag als Hoofdredacteur bij Trends en bepaal mee de strategische positionering van het topmerk!

Journaliste / enquêteur Le Vif

Êtes-vous passionné(e) par la révélation d’enquêtes journalistiques exclusives ? Possédez-vous une plume affûtée et une compréhension approfondie des questions juridiques ? Alors cette offre d’emploi est faite pour vous !