Account Manager Trends Top Limburg

Sta je klaar in de startblokken om de Trends Top Website, digitale newsletters On Top, Top Meetings, Top 5000 én de print sectorspecials commercieel verder uit te bouwen? Word Account Manager en druk samen met Trends Business Information jouw stempel.

Account Manager Digital

Help jij klanten op de digitale kaart te zetten? Als Account Manager bij Roularta Digital zorg je ervoor dat klanten aanwezig zijn, gezien worden, gevonden worden, gekozen worden en vertrouwd worden in de digitale wereld.

Account Manager STERCK Antwerpen

Ben je een geboren verkoper die er in elk contact voor gaat om de juiste match tussen product en klant te maken? Het team STERCK in Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste en doortastende Account Manager!

Account Manager STERCK. West-Vlaanderen

Ben je een geboren verkoper die er in elk contact voor gaat om de juiste match tussen product en klant te maken? Het team STERCK in West-Vlaanderen is op zoek naar een enthousiaste en doortastende Account Manager!

Account Manager Leadgen

Gepassioneerd salestalent? Houd je ervan om de klant te informeren, te adviseren en te begeleiden bij zijn campagne ? Dan ben je bij het team van Leadgeneration aan het juiste adres.