Junior Digital Marketeer Immovlan

Maak je graag deel uit van een innovatieve organisatie in volle expansie in de markt van real estate? Hier bij Immovlan vind je een omgeving vol uitdagingen en kan je je leercurve een boost geven. We zijn actief vanuit de Koningsstraat in Brussel.

Dataselectie & Analyse Specialist

Roularta Media Group biedt kwalitatieve service aan zijn klanten, lezers en adverteerders. Data vormen hierbij een uiterst kritische succesfactor. Ons Datateam kijkt uit naar een specialist in dataselectie en analyse!

Digital Marketeer

Heb jij een absolute passie voor campagnemanagement, story telling en digitale marketing? Hou je ervan sterke, lokale merken te laten connecteren met hun doelgroepen? Wij zijn op zoek naar een Digital Performance Marketeer die De Krant van West-Vlaanderen en KW.be mee...

Webdesigner

“Is gebruikerservaring jouw stopwoord en keep it simple jouw motto? Lees dan zeker even verder.” Voor de verdere uitbouw van de online en nieuwe media activiteiten van de magazines van Roularta zijn we op zoek naar een creatief webdesign talent!

Yield Manager

Grâce à votre expertise et à une gestion efficace dans les trois domaines essentiels – la gestion d’inventaire, la stratégie de prix et le contrôle sur la disponibilité – vous maximalisez les revenus publicitaires multichannel de Roularta Media...