Account Manager Digital

Help jij klanten op de digitale kaart te zetten? Als Account Manager bij Roularta Digital zorg je ervoor dat klanten aanwezig zijn, gezien worden, gevonden worden, gekozen worden en vertrouwd worden in de digitale wereld.

Journalist De Zondag

De Zondag is de enige zondagskrant van Vlaanderen. Het populair blad is met 1,3 miljoen lezers per week ook uitgegroeid tot de grootste krant van Nederlandstalig België. Elke week is De Zondag een inspirerende bron van nieuws, spraakmakende interviews, leuke tips en...

Product Marketeer De Zondag

Ben jij fan van De Zondag, houd je van marketing en sta je te popelen om aan de slag te gaan bij deze fantastische krant? Maak het verschil voor De Zondag en dezondag.be als Product Marketeer.

Graphiste du Vif Focus

Vous êtes un expert du graphisme et vous vous intéressez à tout ce qui touche à la culture? Rejoignez-nous comme Graphiste du Vif Focus.

Online Campagne Manager

Kan jij met online campagnes geschiedenis schrijven en de business van jouw klanten versterken? Bring it on! 💪 Wij hebben de Roularta-challenge voor je klaar. Zin om bij te leren en je om te scholen? We vangen je graag op!